Trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete

Under semestern är det faktiskt många som tycker att det är ganska skönt och avkopplande att pyssla med sin trädgård, plantera växter, vattna och till och med klippa gräsmattan. Men under övriga tider på året har man mycket annat att tänka på som sitt arbete och kanske även barn och familj och då kan trädgårdsarbete istället lätt förvandlas till påtvingande måsten. Yuphas Städ & Trädgård i Hedemora kan erbjuda dig hjälp med allt ditt trädgårdsarbete så att du istället kan lägga din tid på sådant som du anser är mer värdefullt. Kontakta oss för att få mer information om hur i kan hjälpa dig med din trädgård.

 

Få hjälp med ditt trädgårdsarbete

Yuphas Städ & Trädgård i Hedemora åtar sig det mesta inom trädgårdsskötsel som exempelvis att klippa gräs, rensa ogräs, kratta löv, plantera växter, klippa häckar och vattna. Vi har en lång erfarenhet inom trädgårdsskötsel och utför vårt uppdrag med stor noggrannhet och med ett proffsigt resultat. Om du vill få hjälp med ditt trädgårdsarbete kan du boka ett hembesök genom formuläret på vår hemsida. Då kan vi inspektera din trädgård, ta del av dina önskemål och lämna råd kring din trädgård, utan några förpliktelser. 

Kostnadsfritt möte & offert med vår städfirma i Dalarna!

Vårt varumärke präglas av trevlig service, trygghet och noggrannhet. Yuphas städ är ett erfaret städföretag som finns för privatpersoner och företag i Dalarnas län. Skriv in till oss om vad just du behöver hjälp med!