Välkommen att kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss!

Har du några frågor kring våra städtjänster eller funderingar om trädgårdsarbete? Hör av dig till oss - vi hjälper dig gladeligen!

Yuphas städ är en personlig och flexibel städfirma som satsar på att sätta kunden främst. Vi jobbar med en ärlig och öppen kommunikation för bästa möjliga samarbete.

Med vår branscherfarenhet arbetar vi på strukturerat vis, följer tidsramen och lämnar en genomarbetad och fläckfri städning efter oss.

Behöver du hjälp med flyttstädning, hemstädning och kontorsstädning i Hedemora? Eller kan det vara skönt att få hjälp i din trädgård? Vi kan åtar oss det mesta inom trädgårdsskötsel som exempelvis att klippa gräs, rensa ogräs, kratta löv och klippa häckar.

Varmt välkommen att boka in ett gratis möte med vår städfirma i Dalarna. Kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan, så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Kostnadsfritt möte & offert med vår städfirma i Dalarna!

Vårt varumärke präglas av trevlig service, trygghet och noggrannhet. Yuphas städ är ett erfaret städföretag som finns för privatpersoner och företag i Dalarnas län. Skriv in till oss om vad just du behöver hjälp med!

Vad säger våra kunder om oss på Yupha Städ & Trädgård?

Vi har fått många fina kundrecensioner på webben och några av dessa kan du hitta på Servicefinder, Dorunner och Allastädföretag.se!
A
Bra städat och bra bemötande och bra pris
Ann-Marie Jansson
J
Billigt, smidigt och gott resultat. Rekommenderas!
Johan
B
Arbetet utfördes på ett korrekt sätt. Kommer att nyttja hennes tjänster igen och även rekommendera henne till andra.
Bertil