Guide inför din flyttstädning i Hedemora kommun

Är det dags att flytta kan det vara både bekvämt och tryggt att anlita en professionell städfirma som hjälper dig med din flyttstädning i Hedemora. Våra städare har en lång erfarenhet inom flyttstädning och utför arbetet noggrant så att du kan vara säker på att du får städningen godkänd.

När du ska flytta är det en hel del saker som du behöver tänka på och utföra som bland annat packa ned allt ditt bohag på ett säkert sätt och sedan transportera detta till din nya bostad. Väl på plats i din nya bostad så har du också en del arbete som väntar med att få allt uppackat igen. Då kan det vara skönt att anlita en städfirma som kan utföra en flyttstädning i Hedemora i din gamla bostad så att du själv får mer tid över att komma i ordning i din nya bostad. Du är välkommen att kontakta oss på Yuphas Städ då du vill få hjälp med flyttstädning i Hedemora till ett rimligt pris.

 

Flyttstädning i Hedemora

När du ska flytta är du ansvarig för att du lämnar bostaden i samma skick som den var i när du flyttade in. Om du inte utför städningen själv eller inte utför städningen så att den blir godkänd kan den nya hyresgästen istället anlita en städfirma för din räkning som gör om städningen. Därför är det tryggast att anlita en professionell städfirma som vet hur en flyttstädning i Hedemora ska utföras så att den blir godkänd. Då slipper du tänka mer på din gamla bostad efter att du har flyttat ut och istället lägga den tiden på att komma igång i din nya bostad.

 

Som privatperson kan du använda dig av RUT-avdrag för din flyttstädning i Hedemora. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget sker direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med dessa pengar.

 

Kontakta oss för mer information om flyttstädning

Yuphas Städ utför tjänster som hemstädning, storstädning och flyttstädning i Hedemora åt både privatpersoner och företag. Våra skickliga och mycket kunniga städare har en lång erfarenhet inom städbranschen vilket borgar för att du alltid får ett perfekt resultat. Du kan kostnadsfritt boka ett hembesök så att vi kan lyssna på dina önskemål och komma med rådgivning kring din städning, utan att du förbinder dig för något.