Vi utför kontorsstädning Hedemora med omnejd

Att få hjälp med kontorsstädning i Hedemora bidrar till att personalen får en mer trivsam och harmonisk arbetsmiljö. Våra städare har en stor kunskap och en lång erfarenhet inom kontorsstädning och utför arbetet med stor noggrannhet så att du alltid får ett proffsigt resultat.

Att ha rena och trivsamma kontorslokaler bidrar till en större harmoni och att personalen blir mer kreativa. Istället för att låta personalen städa kontoret själv kan du anlita kontorsstädning i Hedemora till en rimlig kostnad så att personalen alltid har en ren och väldoftande arbetsmiljö att arbete i. Yuphas Städ är proffs på kontorsstädning och har under lång tid utfört städning åt både företag och privatpersoner med mycket goda omdömen från våra kunder. Du kan kontakta oss om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med städning på ditt kontor.

 

Kontorsstädning i Hedemora

När du anlitar oss på Yuphas Städ för din kontorsstädning kan du vara säker på att städningen utförs exakt så som du förväntar dig. Du bestämmer själv om du vill få städat en gång, två gånger eller flera gånger varje vecka och även om du har några speciella önskemål kring städningen.

 

Detta ingår i en kontorsstädning

I en kontorsstädning ingår tömning av papperskorgar, dammsugning och fukttorkning av golv i alla rum. Avtorkning av väggar, dörrar, karmar, lister, socklar, fönsterbrädor, möbler, strömbrytare, tavlor och lampor, där ytorna är fria. Vi putsar även fönster i innerdörrar och glaspartier inne på kontoret. Vi rengör alla vitvaror, putsar kranar och spegel i badrummet. I köket torkar vi av diskbänk, möbler, kakel på väggen och kranar. Vi torkar av skåp, luckor och vitvaror utvändigt. Vi tömmer soppåsen och rengör i utrymmet under diskbänken.

 

Kontakta oss för att boka ett platsbesök

Yuphas Städ är specialister på alla typer av kontorsstädning i Hedemora och kan hjälpa dig då du behöver få städat på kontoret. Du kan anlita oss för löpande städning en eller ett par gånger varje vecka eller så ofta som du själv önskar. Våra städare är proffs på kontorsstädning och vet hur arbetet ska utföras korrekt för att uppnå ditt förväntade resultat. Genom formuläret på vår hemsida kan du boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut och se era kontorslokaler, lyssna på era önskemål och lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag, utan att du förbinder dig för något.