Behov av hemstädning i Hedemora?

Att själv städa hemma är både tidskrävande och innebär ofta även massa måsten. Då du anlitar oss för din hemstädning i Hedemora får du mer tid över till annat samtidigt som du alltid har ett rent och väldoftande hem som bidrar till ökad trivsel hemma.

Om du har behov av hemstädning i Hedemora kan du vända dig till oss på Yuphas Städ som är experter på städning åt privatpersoner. Genom att anlita oss för din hemstädning så slipper du alla måsten och sparar dessutom tid, tid som du kan göra något roligare med än att städa. Då du anlitar en städfirma för din städning hemma så får du ordentligt städat vid varje tillfälle. Det innebär att du enkelt själv kan utföra viss underhållsstädning mellan städtillfällena för att erhålla en större hemtrivsel. Du kan kontakta oss på Yuphas Städ då du vill få hjälp med din hemstädning i Hedemora till ett rimligt pris.

 

Hemstädning i Hedemora

När du vill anlita en städfirma för din hemstädning i Hedemora kan du själv bestämma hur ofta du vill få städat. Du kan välja en gång per vecka, varannan vecka, en gång per månad eller exakt så ofta som du själv önskar. Du kan också skräddarsy din städning om du har några speciella önskemål.

 

Detta ingår i en hemstädning

När vi utför en hemstädning så dammsuger vi alla golv och mattor och fukttorkar golven i alla rum. Vi torkar av väggar, fönsterbrädor, dörrar, socklar, strömbrytare, lampor, element och möbler där det är fria ytor. Vi putsar också speglar och tömmer papperskorgar i samtliga rum. I köket torkar vi av diskbänk, kakel, skåp, lådor och vitvaror utvändigt. Vi putsar kranar, tömmer soppåsen och rengör i utrymmet under diskbänken. I badrummet putsar vi speglar och kranar. Vi rengör också alla vitvaror utvändigt, fläkt och avloppsbrunn.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

När du vill erhålla hemstädning i Hedemora kan du anlita oss på Yuphas Städ som är specialister på alla typer av städtjänster. Våra städare är kunniga, erfarna, noggranna och har vana från att arbete i privatbostäder. Det borgar för att du kan vara trygg då du anlitar oss för din hemstädning i Hedemora samtidigt som du alltid får städningen utförd med ett proffsigt resultat. För att kunna diskutera dina behov av städning så kan du boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi samtidigt passa på att inspektera din bostad och lämna råd kring städningen, utan några förpliktelser.