Städ till privatpersoner

Städ till privatpersoner

Att städa hemma är trist men nödvändigt för att du ska få en bra trivsel hemma. Du kan dock få hjälp med din städning hemma så att du slipper alla måsten efter att du kommer hem från en arbetsam dag. Samtidigt så sparar du även tid som du kan göra något roligare med som exempelvis att umgås med familjen eller vänner. Du är välkommen att kontakta oss på Yuphas Städ som utför städ till privatpersoner som exempelvis hemstädning, storstädning och flyttstädning. Vi kan erbjuda dig hemstädning löpande till rimliga priser.

 

Anlita städ till privatpersoner

Yuphas Städ har utbildade, pålitliga och noggranna städare som har en lång erfarenhet inom branschen och som är vana att utföra städ till privatpersoner i hemmiljö. Du kan själv bestämma om du vill få städning utförd löpande, hur ofta du vill få städat och vad som ska ingå i städningen. Vill du få städat vid enstaka tillfällen eller en storstädning går förstås även det bra. Vi utför även flyttstädning om du ska flytta. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma hem till dig och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något. 

Kostnadsfritt möte & offert med vår städfirma i Dalarna!

Vårt varumärke präglas av trevlig service, trygghet och noggrannhet. Yuphas städ är ett erfaret städföretag som finns för privatpersoner och företag i Dalarnas län. Skriv in till oss om vad just du behöver hjälp med!