Städ till företag

Städ till företag

Att anlita en städfirma för att ta hand om kontorets städning är ofta mycket uppskattat av personalen som då kommer till ett välstädat och väldoftande kontor som bidrar till en större trivsel. Att låta personalen själva tömma papperskorgar, städa kontoret och rengöra toaletter under arbetstid kan leda till sämre motivation. Samtidigt tar det tid och energi att städa, tid och energi som det är bättre att spendera på företagets kärnverksamhet. Yuphas Städ utför städ till företag och kan hjälpa er med er kontorsstädning så att ni alltid har en ren och trivsam arbetsmiljö. Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera era behov av kontorsstädning.

 

Kontorsstädning i Hedemora

När ditt företag behöver hjälp med kontorsstädning kan ni anlita en professionell städfirma i Hedemora som har duktiga städare som vet hur arbetet ska utföras korrekt och med ett perfekt resultat. Yuphas Städ kan erbjuda en vanlig kontorsstädning men också skräddarsy ett städprogram utifrån era unika behov. Ni bestämmer själva hur ofta ni vill få kontoret städat och hur ni vill få kontoret städat. Boka ett kostnadsfritt platsbesök så kan vi komma ut och inspektera ert kontor, diskutera era städbehov och lämna ett prisförslag med rimliga priser. 

Kostnadsfritt möte & offert med vår städfirma i Dalarna!

Vårt varumärke präglas av trevlig service, trygghet och noggrannhet. Yuphas städ är ett erfaret städföretag som finns för privatpersoner och företag i Dalarnas län. Skriv in till oss om vad just du behöver hjälp med!